Menu Sluiten

Kiezen Voor Keukens Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Keuken Op Maat – Meubelen Keukens – Meubelmakerij Keukens Op Maat – Keukens Antwerpen – Advies Antwerpen Keukens Op Maat – 

Wenst u meer info over kiezen voor keukens op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Kiezen Voor Keukens Op Maat

Meubelmakerij | Keuken | Slapen | Interieur | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kiezen voor keukens op maat

search expand doorgaan naar inhoud demesmaeker opritten menu home bouw wonen algemeen uncategorized verzorging categorie bouwampwonen aannemer geaccrediteerd gepubliceerd op december door wpadmin bban staat voor de bbb en is een handel zonder winstoogmerk maar uiteindelijk wordt het publiek beschermd kiezen voor keukens op maat met gegarandeerde rendementsstijging Als een aannemer in gebreke blijft bij het verkrijgen van een hdbvergunning of als een actievoerder zijn verantwoordelijkheid niet neemt controleert bban of hij de juiste vergunning van de staat heeft en geen klachten heeft lopen. De staat controleert hdb vergunninghouders die een licentie hebben zoals de wet vereist en als dit niet het geval is kan en zal de vereniging aannemen dat de.

keuken onze keukendesigns producten catalogus en prijslijst badkamer onze badkamerdesigns producten catalogus en prijslijst dressing onze kastdesigns producten catalogus en prijslijst gidsen en inspiratie over kvik waarom kvik duurzaamheid kvik bb versterk het kvikteam contact nl fr maak een afspraak vind een winkel zoek nu gratis installatie installatie gratisaanbieding is geldig tot bekijk aanbieding keuken badkamer dressing nl fr maak een afspraak vind een winkel zoek menu ontworpen met de volgende generatie in het achterhoofd.see our kitchen designs scrol naar beneden waar ben je in genteresseerd ikbengenteresseerdin kiezen keukens badkamers dressingsenikwil kiezen ontdek onze keukens badkamers kasten mano ombra veda prato tinta pavia cima bordo milk linearis noliam mano ombra veda prato tinta pavia cima bordo milk linearis noliambekijk alle keukenontwerpen mano deens design voor verrassend lage prijzen. Onze zorgvuldig samengestelde collectie deense designkeukens geeft je de schoonheid functionali.

Kennis over Kiezen voor keukens op maat

home ramen deuren aluminium pvc hout keukens landelijke keukens strakke keukens tijdloze keukens interieur schilderwerken totaalprojecten jobs contact select page ramen en deuren aluminium aluminium buitenschrijnwerk strak en stevig beoog je een strakke look bij een hedendaagse woning aluminium ramen zijn slank en elegant Enige opheldering over kiezen voor keukens op maat Daarboven zijn ze bijzonder kwaliteitsvol licht in profiel maar stevig in zijn geheel. Ook naar isolatiewaarden toe weet aluminium te overtreffen. Aluminium ramen komen in aanmerking voor passiefbouw of de bouw van lage energiewoningen. Met aluminium buitenschrijnwerk van finstral en reynaers is het zelfs mogelijk om kamerhoge raampartijen in je gevel te integreren. Finproject classicline finproject novaline finproject ferroline masterline waarom kiezen voor aluminium systeem finproject classicline hoogwaardig in kwaliteit en isolatie modern slank uitzicht dankzij de smalle vleugel van amper mm uitstekende isolatiewaarden drievoudig.