Menu Sluiten

Woonkeuken


Woonkeuken

woonkeuken

Obumex keukens interieurs meubelen vakmanschap professionals internationaal events nieuws over obumex service pers nieuwsbrief vacatures contact franais english pintrest facebook obumex open keukens interieurs meubelen vakmanschap professionals internationaal events nieuws over woonkeuken prijzen obumex service pers nieuwsbrief vacatures contact franais english pintrest facebook keukens op uw leven geschreven maatwerk en tijdloze klasse obumex keukens zo uniek als uw persoonlijkheid het ontwerpen van woonkeukens is ruim jaar ht paradepaardje van obumex. Creatief n visionair bedenken wij uw keuken balancerend tussen vernieuwing en traditie. Ze trotseren de tijd zijn duurzaam en tot in de kleinste details afgewerkt Een beschouwing over woonkeuken Onze keukens inspireren charmeren en functioneren optimaal. Dat blijft voor obumex essentieel een karaktervolle woonkeuken is niet enkel mooi in zijn beleving maar ook praktisch in gebruik. Klassiek eigentijds minimalistisch signature klassiek eigentijds minimalistisch signature tijdloosheid met punch voor obumex is het een evidentie om keukens te ontwerpen die d.

Ltc vastgoedadvies ht immokantoor van vlaamsbrabant woonkeuken prijs aanvragen Homover ons jobs ltc finance contact nieuws eigenaarslogin bel ons nu op belangstelling in de prijs van woonkeuken mail ons op infoltcvastgoedadvies.be te koop te huur nieuwbouw verkopen verhuren investeren real estate coaching te koop te huur gemeente kies op kaart prijs euro minimum aantal slaapkamers wonen woning service flat kamer grond garage parking appartement andere ondernemen winkelruimte terrein kantoor industrie horeca andere bog te koop hou mij op de hoogte opnieuw zoeken resultaten gevonden sorteer op prijs gemeente datum toon in galerij lijst tienen appartement ja dit luxueus appartement met een bewoonbare oppervlakte van m bevindt zich aan de croonestraat. Via de inkom komt u meteen in de ruime hall met toegang tot het toilet de berging en ruime badkamer woonkeuken gratis levering Verder heeft u de beschikking over een ruime slaapkamer van m. Tenslotte is in de ruime leefruimte eveneens een open genstalleerde keuken opgenomen.de ondergrondse parkeerkelder is toegankelijk via.

Informatie over Woonkeuken

Welkom nieuws accommodatie omgeving geschiedenis fotogalerie gastenboek contact hier komt u echt tot rust. De eigen tuin rondom het huis heeft afmetingen van m waarvan m bos en bomen waarom kiezen voor woonkeuken Kinderen zullen zich opperbest vermaken met het bouwen van boomhutten en het vinden van de beste klimboom woonkeuken prijs In de nabije omgeving is een grote boshut waar u terecht kunt voor een grootschalige bbq met uw vrienden en familie. Of u maakt gewoon gebruik van de bbq in de tuin of kookt uw potje in de uitgebreide keuken. Die keuze is aan u vragen of meer info voor vragen of meer informatie over het vakantiehuis kunt u contact opnemen met infodemarkiesvanvielsalm.nl heb je interesse in woonkeuken Het vakantiehuis gaat medio juli in de verhuur. de markies van vielsalm site by amphebia internet solutions design by mmx design links.

Kwadraat te koop impressies kwadraat over ons model van de vier e s blog contact stijlvol landhuis aan zijstraatje pimberg stijlvol landhuis aan zijstraatje pimberg tijdloze elegantie stijl grote ruimtes veel lichtinval een kwaliteitslabel optimaal gelegen hoogecologisch allemaal kwalificaties die we kunnen toekennen aan dit bijzonder mooie landhuis waarvan de oplevering begin wordt verwacht. De vertommensberg is een klein rustig zijstraatje van de pimberg in het groen dus op fietsafstand van leuven centrum woonkeuken passend voor uw firma Ook de e en het bedrijventerrein van haasrode zijn uiterst vlot bereikbaar Het scala van woonkeuken Uitgebreide shoppingfaciliteiten vindt u bovendien in de onmiddellijke omgeving. Dit ruime landhuis heeft alle troeven in zich voor ontspannen stijlvol en comfortabel wonen op een rustige en tegelijk strategische toplocatie. ontwerp naar de geraffineerde contouren van een oud kempisch landhuis gevelmetselwerk in oude beerse steen traditioneel gevoegd roodbruin nuanceerde ceramische dakpan robuuste natuurhouten garagepoort gecementeerde plint schouw voor open haard leef.

Over ons projecten actueel contact over ons werkwijze team waarden projecten alle wonen werken publiek interieur ypsilon architecten woonkeuken brengt meer op parkplein gent infoypsilonarchitecten.be hoeve met een nieuw accent project hoeve reorganisatie locatie nevele vosselare periode fotograaf andy van houdt de bestaande hoeve werd voor de helft gereorganiseerd en voorzien van een kleine uitbreiding die op het gelijkvloers een relatie creeert tussen de nieuwe woonkeuken en de tuin woonkeuken zijn zeer populair Op de verdieping omvat deze uitbouw een nieuwe badkamer. Het geheel werd bekleed met zwarte zink en zorgt voor een groot contrast met de authentieke uitstraling van de bestaande hoeve. Een hedendaags accent op het oude witgekalkte gebouw. Het nieuwe interieur is zeer strak en overwegend wit en vormt een heldere tegenpool met de landelijke inrichting van de overige ruimten. Het gebruik van sobere kleuren harmonieert met de eenvoud die de landelijke tuin uitstraalt De verscheidenheid van woonkeuken Toggle navigation your browser is outofdate update your browser to view th.