Menu Sluiten

Drinkwater Kraan

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Keuken – Watersystemen – Spoelbakken – Keuken Accessoires – Keuken Assortiment – 

Wenst u meer info over drinkwater kraan kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Drinkwater Kraan

Badkamers | Douche | Domotica | Keuken | Badkamer Accessoires | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Drinkwater kraan

over agso waterbedrijf afvalbeheer stadsontwikkeling t walletje drinkwater amp riolering weetjes en tips over ons nieuws meldpunt home drinkwater riolering producten en diensten nazicht van brandkranen bovengrondse brandkraan bovengrondse brandkraan bovengrondse bk .jpg kb ga naar… Aansluitingen nazicht van brandkranen aanvraag standpijp waterscan tijdelijke aftakking werf contacteer onsagso knokkeheist afdeling waterbedrijf t walletje bus knokkeheist be ma vrij .u .u doorlopend volg ons privacyverklaring cookiebeleid privacy slimme watermeter sitemap klachten storing en werkzaamheden agso knokkeheist powered by the eforum factory .

verkoopprijslijst verkoopprijslijst home sanitair duurzame energie ventilatie contact mijn winkelmandje wishlist sanitair nieuwbouw en renovatie bij nieuwbouw verzorgen wij uw volledige installatie vanaf het aanleggen van de leidingen tot en met de aankoop en de plaatsing van sanitaire toestellen bij badkamerrenovatie regelen wij voor u het totale pakket van nieuwe leidingen tot en met de afwerking zo is alles mooi op elkaar afgestemd drinkwater kraan : vind meer info hier Ook voor het vervangen van kraanwerk w.c. S lavabo s komen wij graag bij u langs. De toestellen worden steeds via ons aangekocht bij onze betrouwbare leveranciers. Waterverzachters leidingwater is in de meeste gevallen hard. Dit betekent dat er een grote hoeveelheid calcium en magnesium in het water zit. Dit heeft kalkvorming als gevolg. Kalk komt daarmee via het water door je hele huis de kranen de huishoudelijke apparaten het sanitair en de waterontharder verwijdert het kalk waardoor het w.

De discipline van Drinkwater kraan

keuzemenu bedrijven thuis shared menu bestel water bestel zout blog faq jobs contact nl fr keuzemenu bedrijven thuis shared menu bestel water bestel zout blog faq jobs contact nl fr breadcrumb home drinkwatersystemen waterkoeler voor bedrijven of thuis bespaar en denk aan het milieu met een leidingwaterkoeler. Ontdek hier de ideale waterdispenser voor thuis of op kantoor Een beschouwing over drinkwater kraan minder dan euro l gem. Waterprijs in belgi jouw ideale waterkoeler ontdek het aan de hand van deze vragen start de test op zoek naar het beste drinkwateroplossing voor thuis of op kantoor ons gamma van drinkwatersystemen gaat van leidingwaterkoelers tot flessenmodellen. Of ga voor de combinatie van zowel een waterdispenser een waterfontein een waterkoeler n een waterverzachter met onze drinkwaterkraan. Via een filter onder de gootsteen of door middel van draadloze .