Menu Sluiten

Afdruipvlak Keuken

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Granieten Spoelbakken – Eengreepskeukenmengkraan – Alles Voor Uw Keuken – Premium Producten Keuken – Keuken Producten – 

Wenst u meer info over afdruipvlak keuken kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Keuken Afdruipvlak

Eviers | Keuken | Robbineterie De Cuisine | Robinetterie | Keukenspoeltafel | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afdruipvlak keuken

bedrijf nieuws activiteiten realisaties contact jobs artemetatec franais meesterlijk vakmanschap metaalschrijnwerk constructie bewerking van messing koper roestvrijstaal aluminium bedrijf met ruim jaar ervaring staat demeester n.v. Garant voor perfect afgewerkt fijn metaalschrijnwerk met een decoratief karakter afdruipvlak keuken lijst Dankzij onze rijke jarenlange ervaring slagen we erin traditionele ambachten te combineren met ultramoderne computergestuurde technologie. Ons uitgebreid machinepark dat bestaat uit zowel conventionele als cnc machines laat ons toe u een breed gamma van bewerkingsmogelijkheden voor te stellen. Uw ontwerp wordt gerealiseerd met selecte materialen die een technisch perfecte afwerking krijgen volgens de strengste kwaliteitseisen. Kortom uw waarborg voor een droom van een resultaat. Uitstekende kennis van zaken en jarenlange ervaring. Service mag daarbij niet ontbreken. Dankzij onze compacte organisatie met korte communicatieli.

nbsp nbsp nbsp burelen atelier waregemseweg wortegempetegem tel fax johankeukenweelde.be toonzaal fr. Rooseveltlaan waregem tel infokeukenweelde.be openingsuren toonzaal ma gesloten di uu uu wo uu uu do uu uu vr uu uu za uu uu zo gesloten nbsp ook open op afspraak vandaag de dag heeft de keuken een belangrijk aandeel in de woning. Het is niet langer een ruimte die enkel en alleen gebruikt wordt om te koken. Steeds meer en meer wordt dit de ontmoetingsplek voor het gezin familie en vrienden waar het gezellig vertoeven is. U kunt opteren voor een moderne keuken met vlakke deuren in een effen of houtstructuur al dan niet greeploos of heeft u eerder de voorkeur voor een landelijke keuken met massieve geprofileerde deuren beide modellen kunnen gecombineerd worden met zowel een werkblad in kunststof graniet of composietmateriaal. Indien u voor graniet of composiet opteert oogt het h.

Gegevens over Afdruipvlak keuken

home keukens meubelen onze werkwijze merken faq contact vareno nieuws meer foto s minder foto s keuken met kroonlijsten terug naar overzicht lak mat structuur knop antiek tin kaderdeur gelakt glasdeuren met helder glas legplanken helder glas zichtzijden gelakt met verticale groeven werkblad graniet indian black verzoet cm dik apparaten aeg kookplaat in midden onder de dampkap geplaatst Informeer je over afdruipvlak keuken onderbouwspoelbakken franke grote en driekwart inox afdruipvlak volledig in het graniet uitgefreesd rechts van de spoelbakken. Kraan kvr nikkel mat opstand achter de kookplaat in graniet indian black verzoet cm dik plint cm hoog beschermlaag spots in een bodem onder de hangkasten alle afwerking in mdf boven de kolomkasten en de hangkasten rondom de dampkap. Uvorm eiland ook interesse in keukens van vareno bezoek onze showroom.