Menu Sluiten

Keukenkraan

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Informatie over keukenkraan:

Een keukenkraan is een essentieel onderdeel van elke keuken. Iedereen in het huishouden gebruikt hem voor verschillende taken. Het is belangrijk om een kraan van goede kwaliteit te kopen die vele jaren meegaat. U moet echter niet zomaar voor het eerste dure model gaan dat u in de schappen van de winkel ziet liggen. Het is ook belangrijk om een product te kopen dat lang meegaat en van hoge kwaliteit is. Naast design en kleur moet u ook andere factoren in overweging nemen bij de keuze van uw keukenkraan.

Een traditionele keukenkraan is klassiek vormgegeven. Deze stijl zal nooit uit de mode raken en zal waarschijnlijk nog vele jaren meegaan. Als u een model van hoge kwaliteit kiest, zal het er prachtig uitzien in elke keuken. Het zal ook gemakkelijk .

Meer info

tags: Keuken – Watersystemen – Spoelbakken – Keuken Accessoires – Keuken Assortiment – 

Wenst u meer info over keukenkraan kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Keukenkraan

Badkamer Accessoires | Domotica | Badkamers | Douche | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keukenkraan

home over ons klusjesmannen badkamerrenovatie bezettingswerken elektriciteit stopcontact plaatsen gyprocwerken hovenierswerkzaamheden keukenrenovatie klinkerwerken schilderwerken loodgieters badkamerrenovatie cvketel dakwerken ontstoppingsdienst rioleringswerken septische put ledigen waterleiding leggen home over ons klusjesmannen badkamerrenovatie bezettingswerken elektriciteit stopcontact plaatsen gyprocwerken hovenierswerkzaamheden keukenrenovatie klinkerwerken schilderwerken loodgieters badkamerrenovatie cvketel dakwerken ontstoppingsdienst rioleringswerken septische put ledigen waterleiding leggen zoekt u een loodgieter of ontstoppingsdienst in overijse vergelijk erkende loodgieters op prijs scherpe prijzen voo.

nl fr en zoekterm home nieuws merken jobs contact verwen jezelf en baad in luxe bron van baden. Bron van inspiratie keukenkraan gespecialiseerde bedrijven Unieke badwensen unieke badkamers. Baden zoals jij het wil. Home nieuws je badkamer inrichten hoe begin je eraan februari wil je je badkamer nieuw leven inblazen maar weet je niet goed waar te beginnen dan hoef je niet te wanhopen. Een badkamer inrichten is een werk van lange adem dat je vooral goed moet voorbereiden. In dit artikel vind je een aantal tips die je meteen in de praktijk kan toepassen. Lees meer nieuw toilet kopen kies voor een hangtoilet februari wil je een nieuw toilet kopen dan kan je kiezen uit een staand toilet of een hangtoilet. Een staand toilet is een klassieker die heel wat mensen nog altijd kan bekoren terwijl een hangtoilet vooral bekendstaat om zijn elegantie. In dit artikel zetten we de troeven op een rijtje en geven we je tips waarmee je het perfecte toilet in huis haalt. Lees meer hoe een regendouche installeren ontdek ons stappenplan februari regendouches worden almaar populairder. En dat is niet verwonderlijk wanneer je.

Meer info over Keukenkraan

infokeukensvanmoerzeke.be blog zoeken home over ons realisaties promoties blog contact hoe kies je de juiste kraan een keukenkraan is een dagelijks veel gebruikt onderdeel in iedere keuken. Toch wordt dit vaak bij de aankoop van een keuken als een laatste detail behandeld waar te weinig aandacht wordt aan besteed. handen wassen groenten spoelen afwassen schoonmaken emmers of kookpotten vullen … Een gebruiksvriendelijke kraan is belangrijk in je keuken. Om een weldoordachte keuze te maken brengen we je graag op de hoogte van de verschillende mogelijkheden Ons voorstel over keukenkraan hoe wil je de kraan bedienen hoe wil je de temperatuur van het water aanpassen het gebruikscomfort speelt een belangrijke rol bij de keuze van een kraan. Eengreepskeukenkraan hier bedien je met nzelfde hendel.