Menu Sluiten

Kookeiland

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Granieten Spoelbakken – Eengreepskeukenmengkraan – Alles Voor Uw Keuken – Premium Producten Keuken – Keuken Producten – 

Wenst u meer info over kookeiland kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Kookeiland

Keuken | Keuken Accessoires | Robinets Thermostatique | Keukenspoeltafel | Badkamers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kookeiland

werken bij novy mijn selectie novy partnerzone belgi producten dampkappen kookplaten met afzuiging kookplaten accessoires ontdek novy waarom novy stilte kwaliteit design innovatie vakmanschap performantie zuivere lucht over novy geschiedenis werken bij novy beurzen amp acties blog service informatie catalogus verlengde garantie registreer uw toestel veelgestelde vragen contact klantendienst hersteldienst showroom novy webshop vind een verkooppunt home producten dampkappen een dampkap kopen ontdek de novy kwaliteit bij novy zit je goed voor een dampkap die fluisterstil n uiterst krachtig werkt. We hechten ook veel belang aan het design van de dampkap zodat er altijd n is die mooi in jouw keuken past kookeiland specialisatie Een decoratieve dampkap in het zwart die boven je kookeiland zweeft of een inbouw dampkap waarvan je de aanwezigheid nauwelijks merkt hier ontdek.

nl fr home over ons pers contact coupe du monde mountain bike uci les gets tot juli dit weekend juli tot juli gaan onze twee mountainbike ploegen terug aan de slag op de uci wereldbeker wedstrijd in les gets in frankrijk. Voor cannondale zullen onze sportchefsmitch amp lissa zorgen voor de nodige culinaire ondersteuning van de volledige ploeg. Bij specialized zijn dit de sportchefsfrederic amp lies die dedicated voor dit topteam verantwoordelijk zijn voor het koken van zowel renners als staff. Volg al onze sportchefsdagelijksopfacebookeninstagram tour de france momenteel zitten we in de volle gekke ek voetbal modus maar vanaf zaterdag start daarnaast de hoogmis van het wielrennen de tour de france . onze sportchefsriet amp sascha zijn reeds aangekomen in brest om de nodige voor.

Vragen over Kookeiland

vacatures service contact home keukens badkamers interieur dressings bureaus tvmeubels andere promoties selecteer een pagina moderne keuken met groot kookeiland en ingewerkte koffiehoek De vergoeding voor kookeiland In deze moderne keuken zijn de wandkasten met fineerdeurtjes extra hoog. Dit om de ruimte in de hoogte volledig te kunnen benutten en om de gezelligheid van het hout nog meer naar voren te brengen. Deze kasten zijn dan ook voorzien van een verticale greeplijst zodat het houtpatroon niet gebroken wordt. Verder is er een verlichte open koffiehoek met twee opgedikte legplanken en een schuivenkast met tablet. Hier is er ruimte voorzien voor eventuele kookboeken vrijstaande toestellen en of ander keukengerei. Het kookeiland is afgewerkt met een gro.