Menu Sluiten

Keukenrenovatie

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Informatie over keukenrenovatie.

Keukenrenovatie is meestal iets goedkoper dan het kopen van een compleet nieuwe keuken.

Ondernemingen gespecialiseerd in keukenrenovatie zijn in staat om uw keuken volledig aan te passen naar uw persoonlijke keuken en wensen. Een keukenrenovatie betekent dat u bepaalde aanpassingen het uiterlijk en het gebruikersgemak van uw keuken kan verbeteren. Een keuken renoveren kan op verschillende manieren gebeuren.

Een keukenrenovatie is een makkelijke manier op de keuken op te frissen. In vergelijking met een nieuwe keuken heeft het enkele interessante voordelen. Daarnaast zorgt een investering in de keuken altijd voor een waarde verhoging van de woning.

Een nieuwe keuken kan aardig wat geld kosten. Dikwijls i.

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over keukenrenovatie kijk dan vlug op https://construmax.be | Keukenrenovatie

Badkamers | Bouw | Interieur | Keuken | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keukenrenovatie

home bedrijfsvoorstelling projecten kantoren winkels loften woningen villas b b appartementen specials realisaties voor na contact woningen villa s totaalrenovatie woning waregem totaalrenovatie villa nederland totaalrenovatie zaak privewoning malle verbouwing woning mortsel renovatie woning borgerhout renovatie woning borgerhout badkamer renovatie denderleeuw badkamer renovatie denderleeuw verbouwing duplex appartement verbouwing duplex appartement keukenrenovatie herenthout keukenrenovatie herenthout verbouwing woning edegem verbouwing woning edegem woning hove woning hove totaalrenovatie woning te meerhout renovatie uitbreiding woning deurne renovatie uitbreiding woning deurne nieuwbouw villa te keerbergen nieuwbouw villa te keerbergen verbouwing woning antwerpen verbouwingwoning antwerpen verbouwing herenwoning antwerpen verbouwing herenwoning antwerpen keukenrenovatie borgerhout keukenrenovatie borgerhout badkamer wilrijk badkamer wilrijk woning borgerhout woning borgerhout keukenrenovatie herenthout keukenrenov.

home algemene bouwwerken badkamers keukens interieurbouw contact facebook instragram pinterest keukenrenovatie antwerpen keuken renovatie in antwerpen voor koks met klasse bekijk onze bedrijfsvideo keukenrenovatie maatwerk Keukenrenovatie antwerpen gezocht is uw huidige keuken verouderd hebt u nood aan nieuwe kasten of overweegt u een volledigekeukenrenovatie dan bent u bij construmax aan het juiste adres de keuken het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt n een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie tot en met de afwerking. Geloof ons wanneer we klaar zijn popelt u om te koken in klasse. Keukenrenovatie antwerpen kiezen kiezen voor construmax d keukenrenovatie antwerpen specialist is kiezen voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen hiervoor werken we samen met onder andere volgende partners desco schrauwen en van marcke tegels torfs carobatti en azuleo. Keukenrenovatie antwerpen is een partner met o.

Feiten over Keukenrenovatie

skip to content klusjesdienst spiritus voor al uw klussen u zoekt een klusjedienst het blog van spiritus informeert u over alle klussen. Home blog partners keukenrenovatie sanitair het is voordeliger om uw keuken te laten renoveren in plaats van een gehele nieuwe keuken aan te schaffen. Met een keukenrenovatie bespaart u onnodige kosten. Daarnaast is het ook goed voor het milieu bekijk ons scala van keukenrenovatie Keukendeurtjes vervangen verven alles uit elkaar in elkaar vervangen van slechte delen en hang en sluitwerk schilderen en afwerken. Meestal doet u die keer deuren omdraaien en dan de voorkant keer tussen de lagen door weer even licht opschuren. De randjes neemt u in elke verfbeurt mee die hebben altijd veel te lijden dus een aantal dunne laagjes en goed laten uitharden. Daarna licht opschuren zodat de verf goed kan hechten. Gronden als het nodig is ligt er ook aan welke kleur je deurtjes zijn en welke u nu gaat gebruiken. Je kunt .