Menu Sluiten

Koken In Uw Droomkeuken

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over koken in uw droomkeuken kijk dan vlug op https://construmax.be | Koken In Uw Droomkeuken

Bouw | Badkamers | Keuken | Interieur | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Koken in uw droomkeuken

vraag je inspiratieboek aan maak uw afspraak openingsuren home aanbod keukensbadkamersmaatkasten inspiratie projectbouw projectenpartners bedrijf service contact vraag je inspiratieboek aan maak uw afspraak openingsuren de keuze van je droomkeuken een nieuwe keuken kiezen een belevenis laat je inspireren tijd voor een nieuwe keuken denk vooraf zeker even na over wat je zeker wil of net niet wil. Verzamel leuke ideeeumln en denk misschien al eens na over een indeling en de materialen die je mooi vindt koken in uw droomkeuken is gewoon uw perfecte keuze Een bezoekje aan de showroom kom inspiratie opdoen in een van onze showrooms. Breng eventueel een plan mee van de ruimte waar de keuken moet komen. Ook een bezoek ter plaatse behoort tot de mogelijkheden om .

woonproject keukens en interieur menu keukens interieur professionals vakmanschap faq contact getuigenissen wim geachte heer van laere onze keuken is nu al een tijdje geleden afgewerkt toch houden we er aan het hele team te bedanken die aan de realisatie heeft meegewerkt. Vanaf de eerste verkennende gespreken tot en met de plaatsing mochten we kennis maken met professionele medewerkers met passie voor hun vak en oog voor de klant. Wie genieten ondertussen verder van onze keuken en wanneer mogelijk zullen we woonproject zeker aanraden aan potentile klanten. Ik wil ook nog melden dat het elektrisch probleem die we na de plaatsing hebben ondervonden niks met de installatie van de keuken te maken heeft. Ik heb de oorzaak ondertussen kunnen achterhalen en die ligt volledig buiten de bekabeling in de keuken. Met vriendelijke groet van tevreden klanten roos in alle geval ben ik zeer tevreden over de service creativiteit en de vlotte samenwerking hoe het ontwerp tot stand gekomen is en de samenwerking tot hiertoe meer info bekijken over koken in uw droomkeuken Ik heb en blijf ook alle vertrouwen hebben in deze goede.

Toelichting over Koken in uw droomkeuken

home over ons keukens interieur op maat totaalconcepten inspiratie contact afspraak inspiratie laat je inspireren home inspiratie september de ideale opstelling voor je keuken door kitchensuite keuken tips elke keuken is anders maar er zijn wel vaste patronen te vinden in de keukenopstelling. Denk bijvoorbeeld de uvorm of lvorm. Uiteraard is de opstelling van je keuken vaak afhankelijk van de beschikbare ruimte. heb je toch de kans om de opstelling van je nieuwe keuken te bepalen dan geven wij je graag de nodige inspiratie lvorm de bekendste opstelling is de lvormige of hoekvormige keuken. In deze opstelling is de werkdriehoek optimaal zodat je kan koken zonder al te veel te moeten verplaatsen. uvorm met een uvormige keuken leg je binnen de werkdriehoek minimale afstanden af. Tijdens het koken is alles binnen handbereik en er is zowel voldoende werk en opbergruimte. Een ukeuken neemt echter wel wat plaats in beslag. Wij raden aan enkel een uvormige keuken te plaa.