Menu Sluiten

Keukens Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over keukens antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Keukens Antwerpen

Bouw | Schrijnwerk | Interieur | Badkamers | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keukens antwerpen

openingsuren ma za u u contact email emailprotected contact tel home laadpalen laadpalen thuis laadpalen parking keuringsklaar maken aarding differentieelschakelaar schema s elektriciteitswerken badkamers keukens elektriciteit renovatie nieuwbouw infrarood verwarmen ventilatie contact gratis offerte contactgegevens wilgehoevestraat ekeren antwerpen emailprotected ma za u u contacteer ons elektrieker antwerpen al dan niet met een elektrische wagen onze vakmanelektrieker komt wellicht ook in jouw antwerpse gemeente zoek je een specialist in ekeren merksem deurne hoevenen kapellen schoten stabroek … … Dan kan je rekenen op de helfa elektricien elektriciteitswerken badkamers keukens elektriciteitswerken keukens en badka.

you seem to have javascript disabled. This website needs javascript in order to function properly interschrijn binnendeuren maatkasten keukens binnenschrijnwerk contact interschrijn maatkeukens regio antwerpen keukens op maat ook in regio antwerpen interschrijn onze lieve vrouw waver regio antwerpen is in opgericht door rudi schampaert en heeft zich in de loop der jaren sterk gespecialiseerd in maatkeukens keukens antwerpen zijn zeer gewild Ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met de modernste technieken en een computergestuurd machinepark garanderen samen de beste prijskwaliteit wenst u meer informatie over keukens antwerpen jaar praktijkervaring en vooral de passie voor het vak zorgen voor perfektie in de afwerking van maatkeukens maatkasten en alle binnenschrijnwerk. Na afspraak geven wij.

Kennisbank over Keukens antwerpen

over ons realisaties nieuws amp media antwerpen denderleeuw halle projectmarkt over ons realisaties nieuws amp media antwerpen denderleeuw halle projectmarkt nieuws media covid update covid update de toonzalen zijn open om het voor u als klant en onszelf zo veilig mogelijk te houden verkiezen we om een afspraak met je vast te leggen. Zo reserveren we de nodige tijd en dit binnen een volledig veilige ruimte batibouw onze presentatie op batibouw geniet ervan bekijk van oud naar nieuw van oud naar nieuw met respect voor de bestaande woning en de huidige opstelling slagen de keukenarchitecten er in om ook bij deze klanten een mooi evenwicht te vinden tussen esthetiek en praktische elementen keuken van vloer tot plafond met maximale bergruimte. De keuken wordt niet alleen een stukje strakker maar ook heel wat ruimer waar vroeger een muurtje zorgde voor de afscheiding met de rest van de keukenruimte is nu extra kastruimte voorzien met frontpanelen reikend tot net boven de vloerpas. Zowel kook als spoelzones werde.