Menu Sluiten

Keuken Verbouwen Waasland

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio.

Sani & Keukendecor

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio. Wij werken uitsluitend met topmateriaal en bieden een niet te evenaren service en begeleiding.

Sani & Keukendecor is niet alleen uw partner bij nieuwbouw maar is ook gespecialiseerd in renovatie. Wij kijken samen met u welke materialen in uw budget passen en garanderen u een correcte installatie binnen de 14 dagen.

Onze Diensten

Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij garant voor vakmanschap en kwaliteit, wij werken uitsluitend met eigen personeel en zonder onderaannemers en daar zijn we best trots op.

De showroom van Sani & Keukendecor bevindt zich in Waasmunster langs de N70. Neem op de E17 de afslag Waasmunster, neem op het einde van de afrit richting Belsele. Na ongeveer 1 km neemt u links de N70 richting Lokeren. Na 500 m vindt u Sani & Keukendecor links achter het Q8 tankstation.

Uw glimlach als tevreden klant is onze motivatie. 

25287852528785

Meer info

tags: Installateur Badkamers – Installateur Keukens – Installateur Sanitair – Installateur Verwarming – Keuken Kopen – 

Wenst u meer info over keuken verbouwen waasland kijk dan vlug op https://sani-keukendecor.be/ | Keuken Verbouwen Waasland

Keuken | Verwarming | Badkamers | Sauna | Maatwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuken verbouwen waasland

projecten kantoor contact menu projecten groepswoningen woningen kantoren bedrijven en openbare gebouwen interieur studies wedstrijden publicaties woning vc verbouwen van een woning in waarloos wedstrijdontwerp hoog wedstrijdontwerp reconversie van een loods naar een theaterinfrastructuur in gent woning h f verbouwen van een rijwoning in moerzeke appelgoedje bouwen van sociale koopappartementen in poperinge publicatie de standaard leven rond de keukentafel wedstrijdontwerp steinerschool uitbreiding van een middelbare steinerschool in gent wedstrijdontwerp bib ocmw strombeek het oprichten van een nieuw gebouw als huisvesting voor het ocmw de bibliotheek en aanvullende diensten den olifant verbouwen van een woning met kantoor in brakel nieuwstraat verbouwen van een rijwoning in sintniklaas woning r a verbouwen van een vrijstaande woning in evergem woning vh verbouwen van een woning in laarne guido gezellestraat renovatie van sociale woningen in eeklo biekens vernieuwbouw voor de residentile w.

menu home doelstellingen vacatures referenties projecten actueel contact informatie erkenning registratie getuigschriften veiligheidsplan balansen handleidingen jaar opdrachtgever omschrijving bedrag ex keuken verbouwen waasland brengt meer op stadsbestuur dendermonde verbouwen en herinrichten politiecommissariaat dendermonde noordlaan dendermonde . ag stedelijk onderwijs antwerpen renovatie sanitair en vernieuwen brandtrap basisschool leopold iii mellinetplein berchem . ag stedelijk onderwijs antwerpen nieuwbouw en kleine renovatiewerken basisschool accent jules baeckelmanslaan hoboken .. ocmw dendermonde renovatie lokaal dienstencentrum ldc de zonnebloem amp aanhorigheden breestraat sintgillisdendermonde .. hogeschool gent inrichten bestaande loods voor onderzoek en opleidingscentrum site buchtenstraat loods sintdenijswestrem . gemeentebestuur temse bouwen polyvalente zaal na slopen bestaande bebouwing gelaagstraat steendorp .. vzw vormingplus waas en dender verbouwen polyvalent vormingscentrum rode kruisstraat sintniklaas .

Gegevens over Keuken verbouwen waasland

skip to content home onze aanpak renovatie interieurbouw toonzaal vacatures blog contact renovatiewebrandt renoveren en verbouwen de maatstaven voor het realiseren van een kwalitatieve renovatieof verbouwing zijn een betrouwbaar gespreksklimaat en zin voor authentieke en functionele architectuur. Niet minder belangrijk bij renoveren of verbouwen zijn echter ookeen zorgvuldig geselecteerd materialenpakket en een vakkundige uitvoering. Een totaaloplossing geeft de beste garantie op het vlak van de planning en budgetcontrole. Wij bieden u een totaaloplossing aan waardoor heel wat problemen en misverstanden kunnen worden vermeden. Renoveren en verbouwen zit in onze genen. Bativer neemt met ervaring alle zorgen van je over. Wij beschikken dan ook over een team van goede en gemotiveerde bouwvakkers Het toekomstperspectief van keuken verbouwen waasland Ook voor hen en de projectleiders staat de klant centraal. Bativer is ook gespecialiseerd in interieurbouw doordat bativer gespecialiseerd is in interieurbou.